Prikazuje se svih 7 rezultata

VRATNO KRILO ALPINE KLASIK S DOVRATNIKOM – RASPRODAJA

82.82
Artikl izlazi iz ponude i dostupna je samo lagerska količina! Zbog brzine prodaje artikla na rasprodaji ostalo je još svega nekoliko komada. Molimo Vas da telefonski provjerite dostupnost tražene dimenzije!

VRATNO KRILO BIJELO KLASIK – RASPRODAJA

30.79
Artikl izlazi iz ponude i dostupna je samo lagerska količina! Napomena: Dostupna je još samo širina 95 (D ili L)

Vratno krilo CPL Premium BARDOLINO ALU IV s dovratnikom

263.10
Naznačena cijena vrijedi za lagersku količinu. Za vrata po narudžbi ovog dekora vrijedi cijena s linka. Zbog brzine prodaje artikla na rasprodaji ostalo je još svega nekoliko kompleta. Molimo Vas da telefonski provjerite dostupnost tražene dimenzije! Naznačene cijene vrijede za komplet vrata + dovratnik u dekoru.

Vratno krilo CPL Premium PRIRODNI HRAST s dovratnikom

201.00
Naznačena cijena vrijedi za lagersku količinu i do isteka zaliha. Za vrata po narudžbi ovog dekora vrijedi cijena s linka. Zbog brzine prodaje artikla na rasprodaji ostalo je još svega nekoliko kompleta. Molimo Vas da telefonski provjerite dostupnost tražene dimenzije! Naznačene cijene vrijede za komplet vrata + dovratnik u dekoru.

VRATNO KRILO CPL ROYAL KLASIK – RASPRODAJA

58.34
Sobna vrata bez dovratnika! Rasprodaja - artikl izlazi iz ponude! Traje do isteka zaliha, odnosi se na lagerske količine!

Vratno krilo CPL Standard ORAH ALU IV s dovratnikom

222.51
Popust vrijedi do isteka zaliha i samo za lagerske (odmah dostupne) artikle! Zbog brzine prodaje artikla na rasprodaji ostalo je još svega nekoliko kompleta. Molimo Vas da telefonski provjerite dostupnost tražene dimenzije! Naznačene cijene vrijede za komplet vrata + dovratnik u dekoru.

Vratno krilo HRAST FURNIR – RASPRODAJA

88.35
Dovratnik nije uračunat u cijenu! Artikl izlazi iz ponude i dostupna je samo lagerska količina! Zbog brzine prodaje artikla na rasprodaji ostalo je još svega nekoliko komada. Molimo Vas da telefonski provjerite dostupnost tražene dimenzije!