Ulažemo maksimalne napore kako bi sve cijene proizvoda u svakome trenutku bile ažurne. Trenutno je ažuriranje ručno i postoji vremenski razmak između ažuriranja cijena i zaliha u sustavu i na stranici. Uskoro pokrećemo Web shop te će nam se tada cijene i stanja zalihe za velik broj artikala automatski dva puta dnevno generirati i ažurirati iz naše baze artikala.

 

Sve navedene cijene sadrže PDV.

Naše stručno osoblje ulaže maksimalne napore u održavanju informacija na web stranici ažurnim i točnim. Ipak, Drvo trgovina Mikša d.o.o. ne može jamčiti stopostotnu točnost svih prikazanih informacija o proizvodima. U izuzetnim slučajevima su moguća odstupanja stvarnih podataka i podataka dostupnih na web stranicama. Isto tako, fotografije proizvoda ne moraju uvijek odgovarati proizvodima koji su stvarno dobavljivi i treba ih shvatiti samo kao informativnu ilustraciju. Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na e-mail.

Velik dio asortimana možete pogledati na našim web stranicama, a kompletan asortiman na našem prodajnom skladištu na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac. Neke proizvode ili varijacije proizvoda nismo u mogućnosti prikazati na našim web stranicama.

Ako na našoj stranici ne nađete dovoljno podataka za neki od prikazanih proizvoda ili Vas zanima njegova raspoloživost, možete nas kontaktirati putem e-maila, telefona ili kontakt obrasca i zatražiti dodatne informacije, naše stručno osoblje nastojati će Vam dati informacije u što je moguće kraćem roku.

Vrlo jednostavno – tako da nas uputite u svaku grešku na koju naiđete (pogrešan opis, boja, cijena artikla, tehničke poteškoće, gramatičke greške itd.), kako bismo je što prije mogli ispraviti na Vaše i na naše zadovoljstvo! Pratite nas na našem Instagram ili Facebook profilu, komentirajte, diskutirajte, pitajte, savjetujte, kritizirajte, hvalite i najvažnije – uživajte 🙂