Drvo trgovina Mikša d.o.o. je tvrtka s bogatom tradicijom u prometu drvenim materijalima, proizvodima od drva i pločastim materijalima. Od 01. siječnja 2017. godine, registrirana je na Trgovačkom sudu u Zagrebu – stalna služba u Karlovcu.

Naša specijalnost je veleprodaja i maloprodaja visokokvalitetnih drvnih proizvoda koji uključuju suhu stolarsku građu, materijale za građevinske projekte, pločaste materijale i razne druge drvene proizvode.

U našem maloprodajnom salonu, kupci mogu pronaći širok asortiman proizvoda uključujući laminate, sobna vrata, podove za terase, lamperiju, brodski pod, drvene ograde i još mnogo toga. Dio naše ponude uključuje i proizvode iz vlastite proizvodnje. Naš odjel za krojenje nudi i usluge izrade namještaja prema mjerama kupaca.

Trenutno opskrbljujemo drvnom građom brodogradnju, građevinsku industriju i druge sektore koji zahtijevaju visokokvalitetne drvene materijale.

Ono što nas izdvaja od konkurencije je široka paleta proizvoda visoke kvalitete po konkurentnim cijenama te naše stručno i uslužno osoblje koje posjeduje bogato iskustvo u trgovini drvenim materijalima.

Naša tvrtka posjeduje i vlastitu sušaru s kapacitetom od 150 m3 građe po ciklusu sušenja. Sušara je opremljena s Kohlback kotlovnicom koja proizvodi energiju do 1,5 MW.

U organizacijskoj strukturi tvrtke ističu se sljedeći odjeli: maloprodaja, veleprodaja, krojenje, stolarske usluge i proizvodnja, skladište, marketing i internet prodaja te računovodstvo i financije. Ukoliko vam je potreban kvalitetan drveni materijal, Drvo trgovina Mikša d.o.o. je tu za vas!