Pod za terasu dodaje stil i funkcionalnost vašim otvorenim prostorima. Bez obzira na to preferirate li klasičan ili moderniji izgled, naš asortiman zadovoljava sve estetske i funkcionalne potrebe. Za ljubitelje klasičnog stila nudimo visokokvalitetne drvene podove. Ovi podovi donose toplinu i prirodnost, savršeno se uklapajući u različite dizajne. Čine vaš vanjski prostor idealnim za opuštanje i druženje. Za moderniji pristup, predstavljamo WPC (Wood Plastic Composite) pod za terasu. Ove inovativne obloge imitiraju prirodno drvo i pružaju povećanu otpornost na vremenske uvjete i habanje. WPC obloge su dugotrajne i zahtijevaju minimalno održavanje, idealne za terase. Drvo Trgovina Mikša opskrbljuje sve potrebno za podkonstrukciju. Naš asortiman uključuje pribor za WPC podnice i drvene podove, osiguravajući kvalitetnu instalaciju. Ponosni smo što dio deckinga proizvodimo sami. Na taj način osiguravamo proizvode visoke kvalitete, izrađene s pažnjom. Bilo da uređujete mirni kutak u vrtu ili atraktivan prostor za goste, mi smo vaš pouzdani partner. Posjetite nas i otkrijte kako naši podovi mogu transformirati vaš prostor, dodajući mu stil, funkcionalnost i dugovječnost.

Prikazuje se svih 9 rezultata

Pod za terasu ARIŠ europski 24mm ACB klasa

33.00
Navedena cijena odnosi se na metar kvadratni (m2) proizvoda. Daske se prodaju cijele. Roba ABC klase izdaje se redom kako je zatečena. Daske mogu varirati od potpuno čistih do onih koje spadaju u klasifikaciju C-klase. Za robu navedene klase ne uvažavamo reklamacije!

Pod za terasu ARIŠ SIBIRSKI 27mm narebrani Kl. E/A

61.72
Navedena cijena vrijedi za metar kvadratni (m2) proizvoda. Daske se prodaju cijele.

Pod za terasu BOR 24/145/4000mm A/B kl.

18.40
Navedena cijena odnosi se na metar kvadratni (m2) proizvoda. Daske se prodaju cijele.

Pod za terasu BOR 27/135/4000 KL. B/C DTM

25.71
Navedena cijena odnosi se na metar kvadratni (m2) proizvoda. Daske se prodaju cijele. Roba B/C klase izdaje se redom kako je zatečena. Daske mogu varirati od potpuno čistih do onih koje spadaju u klasifikaciju C-klase. Za robu navedene klase ne uvažavamo reklamacije!

Pod za terasu BOR IMPREGNIRANI AB klasa

25.55
Navedena cijena vrijedi za m2 proizvoda. Daske se prodaju cijele.

Pod za terasu MUKULUNGU A klasa

39.82
Izražena cijena vrijedi za metar kvadratni (m2) artikla. Daske se prodaju cijele. Navedena cijena vrijedi do isteka zaliha!

WPC kutna letva

3.10
Navedena cijena vrijedi za m proizvoda. Artikl je dostupan po narudžbi!

WPC pod za terasu 25mm

54.00
Navedena cijena vrijedi za m2 proizvoda. Artikl je dostupan po narudžbi!

WPC podkonstrukcijska letva

3.20
Navedena cijena vrijedi za m proizvoda. Artikl je dostupan po narudžbi!