Brodski pod predstavlja jedinstvenu vrstu podne obloge koja svojim izgledom očarava i stvara dojam autentičnosti palube broda. Njegova unikatna tekstura i dizajn često se biraju kako bi prostor dobio poseban, rustikalan šarm.

Osim uobičajene upotrebe kao podna obloga, brodski pod može poslužiti i kao zidna obloga, donoseći jedinstven vizualni dojam u svaki prostor. Njegova fleksibilnost i mogućnost kombiniranja s različitim dekorima čine ga izvrsnim izborom za unutarnje i vanjske prostore.

U našem asortimanu možete pronaći različite vrste brodskih podova koji se razlikuju po vrsti drva i kvaliteti. Na raspolaganju su vam brodski podovi od jela/smreke ili ariša, a dostupne su klase AB, B-sort i C. Tako imate mogućnost pronaći savršeni brodski pod koji će odgovarati vašim preferencijama i zahtjevima.

Kod nas možete odabrati između brodskih podova s ravnim spojem ili s fazom – “v profil” na spojevima. Ova raznolikost opcija omogućuje vam da prilagodite izgled poda prema vlastitim estetskim preferencijama i stilu prostora.

Uz sve ove opcije, nudimo vam brodske podove po povoljnim cijenama, omogućujući vam da unesete dozu elegancije u svoj prostor bez naprezanja proračuna.

Započnite s uređenjem prostora s našim visokokvalitetnim brodskim podovima.

BRODSKI POD AB (3)

BRODSKI POD C (2)

GLATKANT (1)