Laminati su najpopularnija, najpovoljnija i najpraktičnija podna obloga za svaki moderan dom i poslovni prostor. Kod nas možete pronaći više od 60 dekora švicarskih laminata raznih debljina i klasa. Dekori variraju od klasičnih imitacija drva do modernih imitacija pločica i kamena. Swiss Krono laminati – švicarska kvaliteta!

U ponudi imamo laminate debljine 7, 8, 10, 12 i 14mm, odnosno klase tvrdoće 31, 32 i 33. Debljine od 7, 8 i 10mm pogodne su za domaćinstva. Debljine 12 i 14mm možete koristiti i u domaćinstva i u poslovnim prostorima. Debljine 12 i 14mm pogodne su i za podno grijanje. U ponudi možete pronaći dekore s V fugom ili s ravnim spojem. Svi laminati iz naše ponude imaju klik sistem spajanja dasaka. Klik sistem omogućuje jednostavno postavljanje laminatnog poda bez korištenja ljepila ili drugih sredstava. Laminat je proizvod visoke kvalitete koji zadovoljava najstrože europske standarde. Swiss Krono AG pažljivo prati da li svaka pojedina daska zadovoljava švicarske i europske zahtjeve kvalitete. Laminatni pod ne doprinosi stagnaciji zraka u prostoriji, omogućava podu da diše. Pruža dobru toplinsku i zvučnu izolaciju. Ekološki je prihvatljiv proizvod i stoga nema negativan utjecaj na ljudsko zdravlje.

Spremni ste pronaći svoj novi dekor laminata, ali niste sigurni gdje započeti? Pronađite ga u Drvo trgovini Mikša! Na našoj web stranici oduševite se galerijom soba s laminatnim podovima i pronađite dizajn koji je usklađen s vašim jedinstvenim ukusom. Ili posjetite naš salon na adresi Ilovac 6, Karlovac i pogledajte uživo sve dostupne dekore i odmah ih uparite s odgovarajućim ukrasnim letvicama!

Prikazujemo 1–12 od 57 rezultata

Prikaži bočni izbornik