Lamperija, karakteristična drvena zidna obloga, donosi prirodnu toplinu i vizualnu privlačnost u svaki interijer ili eksterijer. Njezin širi profil na daskama pruža dodatnu dimenziju prostoru, istovremeno čineći prostor svjetlijim i prozračnijim.

Osim zidne obloge, lamperija može poslužiti i kao podna obloga, dodajući prostoru jedinstveni doživljaj i teksturu koja podsjeća na prirodu. Odabir vrste drveta igra ključnu ulogu u stvaranju željenog estetskog dojma. Jela i smreka nude toplu, klasičnu notu, dok ariš unosi modernu eleganciju.

Na raspolaganju su različite klase lamperija, prilagođene vašim preferencijama i budžetu. Klase AB, B i C osiguravaju raznolikost u izboru, omogućavajući vam da pronađete savršenu lamperiju koja će se idealno uklopiti u vaš prostor.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Lamperija JELA/SMREKA A/B

10.00
Izražena cijena odnosi se na m2 proizvoda. Daske se prodaju cijele! Istaknuta slika artikla prikaz je kvalitete A/B klase, profil i izgled samih dasaka može se razlikovati od prikazanoga!

Lamperija JELA/SMREKA B-sort

10.49
Izražena cijena odnosi se na m2 proizvoda. Daske se prodaju cijele. Istaknuta slika artikla prikaz je kvalitete B klase, profil i izgled samih dasaka može se razlikovati od prikazanog!

Lamperija JELA/SMREKA C

8.588.97
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni (m2) proizvoda. Istaknuta slika artikla prikaz je kvalitete C klase, profil i izgled samih dasaka može se razlikovati od prikazanoga!