Lamelirane grede predstavljaju apsolutni vrhunac kvalitete u kategoriji drvene građe. Poznate su i kao BSH (Brettsperrholz) ili lamelirano drvo, a često se koriste kada je od ključne važnosti osigurati visoku stabilnost oblika i dimenzija u građevinskim projektima.

Izrađene su od tehnički isušenih lamela jele ili smreke, što osigurava vrhunsku čvrstoću i dugovječnost. Proces proizvodnje uključuje uklanjanje bilo kakvih nedostataka koji bi mogli umanjiti čvrstoću grede.

Lagerski je dostupna industrijska kvaliteta GL24, koja osigurava pouzdanost i visoku nosivost. Kod industrijske kvalitete, grede se klasificiraju prema čvrstoći, dok je vizualni aspekt sekundaran. Ako je estetika također ključna za vaš projekt, nudimo mogućnost narudžbe lameliranih greda visoke vizualne kvalitete.

Osim izvanrednih tehničkih karakteristika, lamelirane grede također odišu prirodnim šarmom i prepoznatljivim karakterom drva. Ovaj spoj funkcionalnosti i estetike čini ih savršenim materijalom za inženjering drvenih konstrukcija visoke kvalitete.

Ukoliko vam je potreban savjet ili dodatne informacije oko odabira lameliranih greda za vaš projekt, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim stručnjaka je tu da vam pomogne u ostvarivanju vaših građevinskih ciljeva.

Prikazuje se svih 2 rezultata

Ruka za sjenicu

19.0036.00
Vrsta drva: jela/smreka Dostupne dužine: 60, 80 i 100 cm.

SUHE LAMELIRANE GREDE – JELA / SMREKA BSH gl24

733.13
Navedena cijena odnosi se na m3 grede. Grede su dužine 13,5 m. Prodaju se cijele ili pola. Navednih -15% vrijedi za sve vrste plaćanja pri kupnji cijele grede! Za kupovinu pola grede vrijedi redovna MPC! Dimenzije (Visina/Širina): razne. Zbog dinamičnosti prodaje artikla molimo Vas da nam u upitu napište koji raspon bi Vam trebao!