Poluoblice su izrađene od visokokvalitetnog drva i predstavljaju elegantno rješenje za oblaganje zidova, stropova i vanjskih fasada. Njihov atraktivni zaobljeni profil dodaje sofisticiranost prostoru i istovremeno pruža toplinu prirodnog drva.

Osim svoje estetske privlačnosti, poluoblice su i praktičan izbor. Njihova jednostavna instalacija čini ih idealnim za razne “Uradi sam” projekte. Neovisno o tome jeste li iskusni majstor ili početnik u svijetu obrade drva, s poluoblicama možete postići profesionalne rezultate.

Dostupne su u različitim vrstama drva, uključujući jelu, smreku i ariš, te u različitim klasama kvalitete. To znači da možete odabrati poluoblice koje najbolje odgovaraju vašem prostoru i stilu uređenja.

Uz naš asortiman poluoblica, imamo sve što vam je potrebno za uspješnu instalaciju, uključujući potrebne alate i pribor. Slobodno istražite našu ponudu i pronađite savršene poluoblice za vaš prostor.

Prikazuje se svih 3 rezultata

Poluoblica JELA/SMREKA A/B

16.8019.00
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2 ) proizvoda. Izraženi popusti vrijedi za gotovinsko plaćanje! Napomena: na fotografijama se nalazi poluoblica debljine 19mm, dimenzije daske 121/4000mm! Istaknuta slika artikla prikaz je kvalitete A/B klase, profil i izgleda samih dasaka može se razlikovati od prikazanoga!

POLUOBLICA JELA/SMREKA B klasa 40 mm DTM

23.89
Navedena cijena vrijedi za m2 proizvoda. Daske se prodaju cijele!

Poluoblica JELA/SMREKA C

8.7510.50
Navedena cijena je po metru kvadratnom (m2) proizvoda. Daske se prodaju cijele! Istaknuta slika artikla prikaz je kvalitete C klase, profil i izgled samih dasaka može se razlikovati od prikazanoga!