OSB ploče su svestrani materijal idealan za razne projekte. Zamijenile su šperploču kao preferirani izbor u gradnji krovišta, podova i pregradnih zidova. Odlikuju ih izuzetna nosivost, stabilnost i otpornost na vlagu.

Estetski, ove ploče dodaju poseban šarm svakom prostoru. Sa svojom prirodnom teksturicom i vidljivim česticama iverja, OSB ploče nude rustikalan i industrijski izgled. Idealne su za kreativno oblikovanje kako klasičnih tako i modernih interijera. Njihova svestranost dolazi do izražaja u projektima poput izrade namještaja, zidnih obloga i vanjskih konstrukcija, pružajući ne samo estetiku već i izdržljivost.

Idealne za DIY entuzijaste, OSB ploče su jednostavne za prilagodbu, bojanje i personalizaciju. Ne sadrže formaldehide te predstavljaju ekološki odgovoran izbor za svaki dom. Njihov sastav bez formaldehida i korištenje održivih resursa čine ih ekološki prihvatljivim rješenjem koje podržava vaše zelene projekte. Osim što su pristupačne, nude i izvanrednu kvalitetu i pouzdanost. To ih čini nezamjenjivim materijalom za sve vaše građevinske i dekorativne projekte.

Istražite našu široku ponudu OSB ploča u Drvo Trgovini Mikša i otkrijte kako možete transformirati svoje prostore uz visokokvalitetne materijale koji spajaju funkcionalnost, estetiku i održivost.

Prikazuje se svih 3 rezultata

OSB ploča 12mm ravan rub

5.20
Navedena cijena odnosi se na m2 proizvoda! Ploče se prodaju cijele!

OSB Ploče – ravan rub

3.9511.00
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2 ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.

OSB Ploče – utor / pero

5.3811.40
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni (m2) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.