Zidne obloge idealan su način za dodati stil i teksturu u prazan prostor. BE.YOND ecoWall zidne obloge najnoviji su dodatak našem asortimanu. Široka paleta dostupnih dekora dati će novi život svakom prostoru. Bez obzira na individualan stil ili ukus, BE.YOND ecoWall pravi je izbor za Vas! Koji od naših modernih dekora Vama odgovara?

Održiva zidna obloga BE.YOND ecoWALL ne samo da je vrlo jednostavna za postavljanje, već je i proizvod od prirodnog drva koji sadrži samo održive i bio-bazirane komponente.Proizvedena je u Europi na način koji je posebno pogodan za resurse. Vjerne motu „Ako voliš prirodu, onda tako i živi“, BE.YOND ecoWall zidne obloge savršen su proizvod za opremanje doma, ureda, trgovine, ugostiteljskog objekta ili hotela na održiv način s individualnim stilovima.

Inovativna kolekcija zidnih obloga BE.YOND ecoWall namjerno izbjegava kemijska veziva, kao i sirovine i materijale koji se ne nalaze u prirodi. BE.YOND je odgovor na pitanje da li je moguće uređivati na prirodan, zdrav i održiv način bez žrtvovanja estetike, dizajna i individualnosti!
U nastavku pogledajte trenutno dostupne kolekcije i pojedine varijacije koje su dostupne za narudžbu!

Prikazujemo 1–12 od 19 rezultata

Prikaži bočni izbornik