• KUPAC

Kupac je svaka punoljetna osoba (osoba starija od 18 godina) koja prihvaća naše opće uvjete poslovanja i uvjete kupnje.

Kupac je svaka pravna ili fizička osoba koja naruči proizvod prihvaćanjem ponude koja mu se izdaje u elektroničkom ili pisanom obliku, te izvrši plaćanje u punom iznosu koji se od njega traži u ponudi.

Kupac nije osoba koja  zatraži samo informativnu ponudu.

  • REDOVNE CIJENE

Cijene su izražene u eurima (€) i do 31.12.2023.  kunama (HRK) i vrijede za sve načine plaćanja u trenutku obavljanja kupnje.

Sve cijene sadrže PDV i vrijede FCO naše skladište.

  • AKCIJSKE CIJENE

Tvrtka Drvo trgovina Mikša d.o.o. će periodično, po svojoj odluci stavljati određene proizvode na akcijsku prodaju. Ti proizvodi će biti dostupni pod istim uvjetima svim kupcima. Uvjeti akcijske prodaje biti će detaljno opisani. Nakon proteka roka akcijske prodaje, nije moguće zaprimati nove narudžbe po uvjetima koji se odnose na akcijsku prodaju kojoj je istekao rok.

  • TOČNOST CIJENA NA WEB STRANICI

Ulažemo maksimalne napore kako bi sve cijene proizvoda u svakome trenutku bile ažurne. Trenutno je ažuriranje ručno i postoji vremenski razmak između ažuriranja cijena i zaliha u sustavu i na stranici. Uskoro pokrećemo Web shop te će nam se tada cijene i stanja zalihe za velik broj artikala automatski dva puta dnevno generirati i ažurirati iz naše baze artikala.

  • NAČIN PLAĆANJA

– pouzećem u trgovini

– uplatom putem opće uplatnice u pošti, banci, FINA- i ili putem Internet bankarstva prema važećoj ponudi

  • UVJETI ISPORUKE ROBE

Ukoliko na ponudi nije navedeno drugačije, kupac sam snosi troškove prijevoza ili sam preuzima robu na našem skladištu.

  • POVRAT / ZAMJENA / REKLAMACIJA ROBE

Kupac ima pravo na povrat u slučaju isporuke robe koja nije naručena, robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu (materijalnih nedostataka). Ukoliko je pošiljka prilikom preuzimanja vidno oštećena, molimo Vas da pošiljku ne preuzimate te nas odmah kontaktirate kako bismo utvrdili razlog oštećenja i poslali ispravnu robu.

U slučaju nezadovoljstva kupljenom robom, istu možete zamijeniti za drugu robu ili novac unutar 14 dana od preuzimanja robe. Uvjet za povrat ili zamjenu robe jest  da je ista neoštećena i neupotrebljena te u originalnom pakiranju.

U slučaju povrata do kojeg nije došlo zbog propusta trgovca, kupac sam snosi troškove povrata.

Prigovor je moguće podnijeti telefonskim putem, pismeno putem e-maila  ili u poslovnici.
                                                   Tel:   047/ 612 587
                                                 Mail:  info@dt-miksa.hr
                                                 Adresa: Ilovac 6, 47000 Karlovac
Molimo Vas da u prigovoru navedite broj računa ili broj ponude te Vaš kontakt podatak na koji Vam se možemo povratno javiti.
Drvo trgovina Mikša d.o.o. potvrdit će primitak prigovora pisanim putem bez odgađanja, a naš odgovor, prema Zakonu o zaštiti potrošača, morate zaprimiti u roku od 15 (petnaest) dana od dana zaprimljenog pisanog prigovora.
  • RASKID UGOVORA

Ugovor između kupca i poduzeća Drvo trgovina Mikša d.o.o. smatra se sklopljenim u trenutku plaćanja ponude, odnosno isporuke robe. Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, kupac je ovlašten jednostrano raskinuti ugovor  ne navodeći razloge za to u roku od 14 dana od datuma isporuke proizvoda.

Kupac može raskinuti ugovor na način da nas pismeno obavijesti jasnom, nedvosmislenom izjavom u kojoj izražava svoju volju da raskine ugovor na trajnom mediju.

U slučaju raskida ugovora svaka od strana dužna je vratiti drugoj ono što je primila na temelju ugovora, u skladu s odredbama Zakona o zaštiti potrošača.

Drvo trgovina Mikša d.o.o. će kupcu izvršiti povrat plaćenog novca nakon što roba bude vraćena na skladište, a najkasnije 14 dana od primitka povrata robe na skladište. Povrat robe potrebno je izvršiti unutar dogovorenog roka bez odgađanja, nakon pisane izjave o jednostranom raskidu ugovora.

Kupac je odgovoran za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat nepravilnog rukovanja robom.

Pravo na jednostrani raskid ugovora isključeno je ukoliko je roba izrađena po specifikaciji, odnosno zahtjevu ili želji kupca.

Cjelovite informacije vezane uz pravo kupca možete pronaći na sljedećem linku:

Zakon o zaštiti potrošača