Vijesti

Novo u Drvo trgovini Mikša – Einhell strojevi i alati

Einhell

Drvo trgovina Mikša predstavlja Vam Einhell strojeve i alate. Od akumulatorskih odvijača, stolnih kružnih pila, pa sve do benzinskih kosilica, Einhell razvija i prodaje najsuvremenije alate i strojeve za “uradi sam” početnike i iskusne kućne majstore. Široki asortiman proizvoda pokriva brojne primjene u kući i vrtu, ali i garaži i radionici. Osim pouzdane kvalitete, sveobuhvatne usluge i izvrsnog odnosa cijene i kvalitete, Einhell predstavlja slobodu, jednostavnost, sigurnost i zabavu u provedbi vaših projekata.

Zahvaljujući stalnom širenju inovativne akumulatorske platforme Power X-Change, Einhell nudi jedan od najobuhvatnijih i najfleksibilnijih bežičnih sistema za radionicu i vrt. Svi akumulatorski alati i strojevi iz Power X-Change obitelji energiju dobivaju iz kvalitetne 18 V punjive baterije. Kada je uređaju potrebna veća snaga od 18 V, kao npr. akumulatorska kosilica ili akumulatorska kutna brusilica, tu je Einhell Twin Pack tehnologija koja istovremeno pogoni uređaj s dvije 18 V baterije, odnosno s 36 V.

Uđite u Einhell svijet i završite svoje kreativne projekte ili poslove renovacije vrlo povoljno, jednostavno, a kvalitetno i sigurno. Saznajte više na linku!

Do 30.9.2020. traje akcija -7% na cjelokupni Einhell asortiman!

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagaramu.

Odgovori