Vijesti

Furnipart ručkice – zvijezde Vašeg namještaja

Furnipart je danska dizajnerska tvrtka koja dizajnira i proizvodi ručke za namještaj od 1977. godine. Ali brand Furnipart nadilazi samo danski dizajn. Njihova suradnja s danskim i međunarodnim dizajnerima znači da imaju međunarodnu perspektivu i međunarodni doseg.  U svim projektima surađuju s međunarodno priznatim vrhunskim dizajnerima kako bi razvili nove kolekcije koje krase ladice, ormariće i namještaj u više od 60 zemalja diljem Svijeta. Furnipart neprestano obnavlja i razvija svoje proizvode. Svake godine izrađuje nove kolekcije s ručkama i postavlja nove trendove.

Drvo trgovina Mikša s Furnipartom surađuje još od 2019. godine. U ponudi imamo više od 60 različitih modela Furnipart ručkica različitih materijala i izvedbi. Imamo ručkice od lijevanog čelika, zamaka (cinkova slitina), nehrđajućeg čelika i aluminija.

U našoj ponudi možete pronaći različite dizajne i izvedbe koji odgovaraju uz sve stilove namještaja. Trebate nešto klasično? Ne tražite dalje! Trebate nešto moderno i u trendu? Pronaći ćete ovdje! Želite nešto u industrijskom stilu? Imamo! Želite nešto što izgleda rustikalno? Ne moramo Vam ni reći da ćete to pronaći među modelima Furnipart ručkica… Furnipart ručkice su dizajnerske ručkice za namještaj vrhunske kvalitete po svima prihvatljivim cijenama.

Kao ukras bilo kojeg dobro opremljenog prostora ove ručkice dodati će mu dozu elegancije. Iskusite ručke za kuhinje, kupaonice i namještaj i podarite novi sjaj Vašem namještaju s Furnipart dizajnerskim ručkicama. Ponudu pogledajte na linku ručkice.

Za sve dodatne informacije pošaljite nam upit putem web stranice, upit na mail info@dt-miksa.hr ili nas nazovite na broj telefona 047/612-587! A možete i posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac!

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori