Vijesti

Oplemenjene iverice – odaberite dekor Vašeg novog namještaja!

Oplemenjena iverica (iveral) je proizvod na bazi drva koji nastaje prešanjem sušenog iverja pod tlakom i temperaturom uz dodatak ljepila. Nakon tog procesa dobivena ploča (sirova iverica) oplemenjuje se melaminskom folijom. Melaminska folija proizvodi se od posebnog papira koji je otisnut na određenom dekoru i impregniran melaminskom smolom.

Kao materijal iverali imaju veoma širok spektar upotrebe a najviše se koriste u izradi namještaja te na području uređenja interijera. Većina modernog namještaja koji možete pronaći i u svojim domovima napravljena je od oplemenjene iverice – ormari, kuhinje, police, ploče stola.

Drvo trgovina Mikša u ponudi ima više od 70 dekora iverala raznih svjetski poznatih dobavljača po cijenama već od 55,00 kn/m2!

Uz navedeni materijal nudimo Vam i usluge optimiziranja krojnih mjera, rezanja materijala prema mjerama kupca i kantiranja pločastog materijala!

Upit / narudžbu možete nam poslati na e-mail adresu: iverica@dt-miksa.hr ili preko obrasca za krojenje.

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice!

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori