Vijesti

Krojenje namještaja po mjeri

Kantiranje i rezanje po mjeri

Namještaj po mjeri postaje sve popularniji i traženiji. Svatko želi jedinstveni dom iz snova, poslovni prostor koji je ljepši, ugodniji i funkcionalniji, prilagođen vlastitom ukusu, željama i potrebama. Imate ideju i mjere za uredski stol, ugradbeni ormar, kuhinju ili kupaonu po mjeri? Ponuditi Vam možemo preko 70 dekora iverala za namještaj, više od 30 dekora radnih ploča i razne okove za namještaj (vijci, ručkice, ladice, klizni okov, sudoperi itd.) A naš odjel krojenja nudi Vam usluge optimiziranja krojnih mjera, rezanja materijala prema mjerama kupca i kantiranja pločastog materijala!

Za izradu namještaja po mjeri potrebno je iskrojiti pločaste materijale na odgovarajuću mjeru. Krojenje radimo isključivo po mjerama kupaca. Na temelju dostavljene krojne liste navedene mjere se optimiziraju i kreira se ponuda za kupca. Krojne liste možete nam dostaviti osobno, putem e-maila ili upita na našoj web stranici. Naše osoblje savjetovati će Vas i pomoći Vam u izboru potrebnih materijala i usluga. Izračun mjera i sastavljanje krojne liste prepuštamo kupcu ili njegovom izvođaču radova.

 

Kupac ponudu može prihvatiti osobno, putem telefona ili e-maila. Prije puštanja naloga u izradu potrebno je uplatiti avans ili puni iznos sa ponude. Nako što se nalog pusti u izradu rok isporuke robe iznosi 3 do 5 radnih dana.

Pločasti materijali režu se na mjeru profesionalnim CNC strojem. Kvaliteta samih rezova zadovoljava najviše norme za slijedeći postupak obrade – kantiranje. Usluga kantiranja vrši se strojno trakama debljine 0,4, 1 ili 2 mm (ovisno o željama kupca i dostupnosti debljine trake po dekoru).

Radimo isključivo s vlastitim materijalom i ne obrađujemo materijale koji u sebi sadrže strana tijela poput aluminijskih profila, vijaka, okova i sl. Ta pravila imamo isključivo iz sigurnosnih razloga i radi očuvanja naših strojeva i alata.

Drvo trgovina Mikša d.o.o. – Sve za uređenje doma po Vašoj mjeri!

Dodatne usluge koje pružamo:

– Urezivanje rupa za grijače ploče i sudopere u radne ploče,

– Kraćenje vratnih krila,

– Izrada, blanjanje i frezanje raznih vrsta rukohvata, letvica, elementa i profila.

Napomene:

– Radimo samo s vlastitim materijalom i gotovim mjerama/krojnim listama.
– Završne radove poput bušenja rupa za spojnice, slaganja namještaja I sl. ne radimo!

Ovdje možete preuzeti krojne liste

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagaramu.

Odgovori