Vijesti

LJETNA RASPRODAJA – popusti na kompletnu ponudu laminata!

11.7. počinje ljetna rasprodaja Drvo trgovine Mikša. Rasprodaja traje do 24.7. ili do isteka zaliha pojedinih artikala. Rasprodaja obuhvaća laminate, radne ploče, sobna vrata, iverale, zidne obloge, alate, okov za namještaj i sl. Sve artikle koji su na rasprodaji možete pogledati na linku ljetna rasprodaja ili pojedinačno potražiti posebno obilježene proizvode u navedenim kategorijama!

Ova rasprodaja posebno je atraktivna ako tražite novi dekor laminata. Razlog je to što smo kompletnu ponudu laminata stavili na akciju. Na svim dekorima pronaći ćete popust od minimalno -15%. Od 25.7. cijene se vraćaju na staro stanje tako da iskoristite ovu ponudu!

Trebate alat ili akumulatorske strojeve? Pronađite ih kod nas – u navedenom razdoblju kompletna ponuda alata marke Makita je na popustu od -15%

O Be.yond Ecowall zidnim oblogama već smo nekoliko puta pisali. Ekološki osviještena zidna obloga na bazi OSB- a isto je na popustu i to -20% na lagerski dostupnu količinu i -15% na robu po narudžbi!

U kategoriji sobna vrata naći ćete dva dekora na akciji – Ryfla i Tamni hrast. Samo dva, ali dva lagerska i (uz bijela vrata) najprodavanija modela. Za vrijeme trajanja promocije popust vrijedi za lager i za robu koji potencijalno treba doručiti!

Imamo i popuste na odabrane dekore iverala i radnih ploča. Uz navedeni materijal nudimo Vam i usluge optimiziranja mjera, rezanja materijala na mjeru i kantiranja materijala. Na popustu će također biti i odabrani modeli sudopera od nehrđajućeg čelika, ljepljenih ploča, okova za namještaj itd.

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice!

 

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori