Vijesti

Pravo je vrijeme za uređenje vašeg eksterijera!

Nakon zimskog mirovanja, priroda se budi, a s njom i naša želja za preuređenjem i unaprjeđenjem vanjskih prostora. Idealno je vrijeme za revitalizaciju okućnica, terasa ili vikendica, stvarajući prostor za uživanje u toplijim mjesecima koji dolaze. Bilo da planirate osvježiti privatni kutak ili pripremiti poslovni prostor za nadolazeću sezonu, sada je pravo vrijeme za pokretanje projekata uređenja.

Pregled Ponude za Uređenje Vašeg Eksterijera

U Drvo trgovini Mikša pružamo širok spektar proizvoda i materijala za uređenje eksterijera, od podova za terase do građevinskih elemenata.

Podovi za Terase i Vikendice:

Podovi za terase predstavljaju temelj vanjskog prostora, pružajući tradicionalni i ugodan izgled, istovremeno jamčeći visoku kvalitetu i trajnost. Naš asortiman uključuje podne daske koje se mogu koristiti i kao kvalitetne drvene ograde, a dio asortimana je iz vlastite proizvodnje.
Izdvojeno – Pod za terasu bor impregnirani AB klasa – 25,55 €/m2!

Pločasti Materijali:

Nudimo širok izbor pločastih materijala prilagođenih različitim projektima. Bilo da tražite univerzalnu ploču poput OSB ploča ili materijal kao što su ljepljene ploče za nova gazišta stepenica, kod nas ćete pronaći sve što vam je potrebno. Šperploče, ljepljene ploče i MDF ploče samo su neki od materijala iz naše široke ponude, prilagođeni za različite namjene i projekte.
Izdvajamo: OSB ploče već od 3,95 €/m2!

Drveni Građevinski Materijali:

Za izgradnju pergola, nadstrešnica ili obnovu krovišta, nudimo KVH i lamelirane grede visoke nosivosti, stabilnosti dimenzija i estetske privlačnosti. Jelove daske, letve i štafle također su dostupne za razne primjene, od izrade podkonstrukcija do krovnih obloga.
Izdvajamo: KVH grede samo 600,10 €/m3!

Drvene Ograde, Fasade, Elementi:

U Drvo trgovini Mikša, ne samo da nudimo širok spektar drvenih rješenja za ograde, fasade i različite elemente, već vam omogućujemo da unesete prirodnu ljepotu u svoj prostor na način koji najbolje odgovara vašim potrebama.
Fasade
Ariševe fasade dostupne su po narudžbi, pružajući vam mogućnost da prilagodite vanjski izgled vašeg objekta prema vašim željama i estetskim preferencijama. Ove fasade ne samo da pružaju estetski privlačan izgled, već i osiguravaju trajnost i kvalitetu.
Ograde
Naša ponuda uključuje kako okomite, tako i vodoravne drvene ograde, omogućujući vam da odaberete stil koji najbolje odgovara vašem prostoru i stilu. Bez obzira tražite li klasičan izgled ili moderan dizajn, imamo rješenje za vas.
Izdvojeno: Balkonska ograda okomita smreka Kl. E/A 3,33 €/m!
Drveni Elementi
Uz to, nudimo razne drvene elemente za različite namjene. Od decking elemenata koji će unijeti prirodnu ljepotu drva na vašu terasu, do ukrasnih elemenata koji će dodati dozu elegancije i šarma vašoj sjenici ili prostoru za odmor. Ako imate posebne zahtjeve, moguća je i izrada elemenata po narudžbi, prilagođenih vašim specifičnim potrebama i željama.

Alati i Strojevi:

U našoj ponudi alata i strojeva možete pronaći sve što je potrebno za realizaciju vaših projekata, bilo da ste početnik ili iskusni majstor. Asortiman uključuje visokokvalitetne alate i strojeve renomiranih marki poput Einhella i Boscha, koji omogućuju jednostavnu i sigurnu provedbu vaših ideja.

Sredstva za bojanje i zaštitu drva:

Razne boje i zaštitni premazi za drvo predstavljaju završni dodir vašem projektu. Satin i matt boje, decking ulja, impregnacije i ostali proizvodi iz naše ponude osigurat će estetski privlačan izgled te dugotrajnu zaštitu vašeg drvenog materijala.
Izdvajamo: Adolit impregnacija 1:9 – 1kg 15,71 €

 

Savjeti za Uspješno Uređenje Eksterijera

Prije nego što započnete s uređenjem, važno je pažljivo planirati i odabrati materijale i alate koji najbolje odgovaraju vašim potrebama i estetskim preferencijama. Razmislite o funkcionalnosti i estetici svakog elementa kako biste stvorili prostor koji će zadovoljiti vaše potrebe i oduševiti posjetitelje.

Zaključak

Iskoristite toplije razdoblje kako biste unaprijedili svoje vanjske prostore i stvorili okruženje u kojem ćete uživati tijekom cijele godine. Posjetite naš maloprodajni salon kako biste pronašli sve što vam je potrebno za uspješno uređenje eksterijera. Drvo trgovina Mikša stoji vam na raspolaganju s vrhunskim proizvodima i stručnim savjetima.
POGLEDAJTE PONUDU

Za sve dodatne informacije pošaljite nam upit putem web stranice, upit na mail info@dt-miksa.hr ili nas nazovite na broj telefona 047/612-587! A možete i posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac!

 

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu !

Odgovori