Vijesti

GOODBYE SUMMER – popusti na kompletnu ponudu laminata, OSB i radnih ploča!

Nažalost ljeto nam se bliži kraju… Sunce, more, putovanja, odmor već se sada čine kao davna uspomena. Radna jesen je pred nama… Drvo trgovina Mikša odlučila Vam je olakšati tranziciju!

12.9. počinje Goodbye summer rasprodaja Drvo trgovine Mikša. Rasprodaja traje do 24.9. ili do isteka zaliha pojedinih artikala. Rasprodaja obuhvaća laminate, radne ploče, sobna vrata, OSB ploče i sudopere. Sve artikle koji su na rasprodaji možete pogledati na linku Goodbye summer ili ih pojedinačno potražiti u navedenim kategorijama!

Ova rasprodaja posebno je atraktivna ako tražite novi dekor laminata. Razlog je to što smo kompletnu ponudu laminata stavili na akciju. Na svim dekorima pronaći ćete popust od minimalno -15%. Od 24.9. cijene se vraćaju na staro stanje tako da iskoristite ovu ponudu!

 

Trebate OSB ploče? Sve lagerski dostupne debljine biti će na akciji od -10%! OSB ploče nevjerojatno su svestrane i snažne zahvaljujući brojnim slojevima iverja koje se postavlja bočno i uzdužno tijekom proizvodnje. To znači da OSB ploče mogu igrati mnogo različitih uloga kao što su: podloga za pod, jednoslojni pod, zidna ili krovna obloga, obloga stropa/palube, obloga za industrijske kontejnere, za izradu namještaja itd. OSB ploče također su dostupne u mnogim veličinama koje se mogu lako slati i transportirati. Ovo samo dodaje još više raznolikosti već svestranom proizvodu.

U kategoriji sobna vrata naći ćete tri lagerska dekora na akciji – Quatro, Ryfla i Tamni hrast. Za vrijeme trajanja promocije popust vrijedi za lager i za robu koji potencijalno treba doručiti!

 

Radna ploča centralni je dio svake kuhinje! Pronađite kod nas svoju novu radnu ploču uz pogodnost od minimalno -15% na sve modele radnih ploča! Kompletnu ponudu pogledajte na linku radne ploče! Uz navedeni materijal nudimo Vam i usluge optimiziranja mjera, rezanja materijala na mjeru i kantiranja materijala.

 Na popustu su i svi modeli sudopera! Granitini modeli i slavine su na -10%, a sudoperi od nehrđajućeg čelika na -20%!

Za više informacija posjetite naš maloprodajni salon na adresi Ilovac 6, Karlovac ili nam pošaljite upit putem web stranice!

 

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori