Vijesti

Iverali i radne ploče – noviteti u ponudi!

Proširili smo ponudu Swiss Krono iverala i radnih ploča s novim, atraktivnim dekorima. Novitete pogledajte u nastavku!

Predstavljamo Vam 4 nova dekora Swiss Krono iverala:

+ 1883 Beton – beton je trenutno jedan od najtraženijih dekora iverala na tržištu.  Inovacije u proizvodnji dekora iverala zajedno s praćenjem trendova u uređenju interijera donijele su dekore koji su nekada bili nezamislivi i moglo ih se je dobiti samo u izvornom obliku pravog drva ili kamena. Beton je ugodan i zahvalan dekor bilo da u uređenju koristite samo njega ili ga kombinirate s drugim dekorima.

+ 3053 Cappuccino – ugodan jednobojni dekor (unidekor) koji se jednostavno kombinira s drugim unidekorima ili imitacijama drveta.

+ 3349 San Marino – Drvni dekori već su godinama u vrhu pri izboru materijala za izradu namještaja po mjeri. Drvo je najpopularniji i rado viđen materijal jer interijeru daje toplinu. Nove tehnologije i razvoj u proizvodnji iverala omogućili su da svaka nova generacija iverala bude još vjerniji prikaz pravog drva. San Marino je jedan od takvih dekora – vjerni prikaz toplog, mediteranskog hrasta.

+ 3273 Canyon – imitacija hrasta s detaljnom strukturom i varijacijama u boji koje iveralu daju autentičan izgled. U ponudi imamo i radnu ploču u istom dekoru.

U ponudi imamo i jedan novi dekor Swiss Krono radnih ploča – 1067 Sorghum Marble  – atraktivan dekor koji imitira mramor. Kuhinjske radne ploče s efektom mramora izvrsna su i povoljna zamjena za ploče od pravog mramora. Jednostavne su za postaviti i lakše ih je održavati – a sve to samo za djelić cijene koju bi platili za mramornu ploču!

Osim noviteta pogledajte i ostatak naše ponude: iverali ili radne ploče!

Uz navedeni materijal nudimo Vam i usluge optimiziranja krojnih mjera, rezanja materijala prema mjerama kupca i kantiranja pločastog materijala!

Upit / narudžbu možete nam poslati na e-mail adresu: iverica@dt-miksa.hr ili preko obrasca za krojenje.

Za sve dodatne informacije pošaljite nam upit putem web stranice, upit na mail info@dt-miksa.hr ili nas nazovite na broj telefona 047/612-587! A možete i posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac!

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori