Vijesti

Građevinska oplata – ploča za šalovanje, popularna “žuta ploča”

Građevinska oplata ili ploča za šalovanje najpoznatija je po nazivu žuta ploča. Prvenstveno se koristi u građevinarstvu gdje se od oplatnih ploča radi privremena konstrukcija (kalup ili omotač) za betonsku ili armiranobetonsku konstrukciju. Ali zbog svojih izvrsnih svojstava može se koristiti za razne svrhe, od navedenog građevinarstva pa do raznih uradi sam projekata. Karakteristike građevinske oplate su kvaliteta, fleksibilnost i ekonomičnost. Treba istaknuti i njenu otpornost na sve vremenske (ne)prilike te visoku tvrdoću i minimalno deformiranje. Uz uvjet pravilne primjene, ploče se mogu koristiti više puta.

Ploča građevinske oplate se sastoji od 2 vanjska sloja od 6,3mm i jednog srednjeg sloja od 14mm. Dva uzdužna vanjska sloja i poprečni srednji sloj zalijepljeni su vodootpornim adhezivima. Zahvaljujući ovoj konstrukciji oticanje ili skupljanje gotovo je nemoguće. Visokokvalitetna impregnacija također povećava vijek trajanja i čini uklanjanje i čišćenje jednostavnim.

U ponudi imamo razne klase i kvalitete oplate – pogledajte ponudu na linku!

Nudimo Vam i dodatnu opremu za građevinsku oplatu: I-tregere za oplatu, distancere („žilete“) i letve s kukom („građevinska kravata“).

Za sve dodatne informacije pošaljite nam upit putem web stranice, upit na mail info@dt-miksa.hr ili nas nazovite na broj telefona 047/612-587! A možete i posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac!

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori