Vijesti

KronoSwiss cleaner – najbolja njega za Vaš laminat!

Želite li poboljšati izgled i produžiti vijek trajanja svog laminata? Ove vrste podova imaju posebne zahtjeve za njegu i ne mogu podnijeti pretjeranu vlagu, zbog čega je važno odabrati pravo sredstvo za čišćenje laminata. Najbolji način za održavanje ljepote i sjaja Vaših laminata je pravilna njega. S vremenom, uz normalno trošenje i habanje, vaši bi laminati mogli izblijedjeti i zamutiti se, a čišćenje s sredstvima koja u svakom domaćinstvu nađemo ispod sudopera neće im produžiti životni vijek. Više o čišćenju i održavanju laminata saznajte u našem prethodnom blogu. Najbolje rezultate dati će Vam specijalizirani, posebno dizajnirani proizvodi za održavanje laminata. To su obično sredstva na bazi prirodnih sastojaka, neutralna i dizajnirana da ne ostavljaju tragove, mrlje i taloge. Čiste nježno i temeljito i daju Vašem laminatu maksimalan životni vijek.

U našu ponudu uveli smo KronoSwiss Cleaner čistač laminata – dodatak vodi od biljnih sapuna i prirodnih dodataka za njegu. Jednostavna primjena: Samo dodajte u vodu – 3 puna poklopca dovoljna su za cca. 5 litara vode. Ocijedite krpu i brišite kao i sa svakim drugim sredstvom. Po potrebi ponovno obrišite suhom krpom. Proizvod je i jednostavan za skladištenje: u zatvorenom pakiranju ima neograničen rok. Nije osjetljiv na hladnoću tako da ga možete čuvati i u hladnijim prostorijama. Dolazi u pakiranju od 1 litre što je dovoljno za čišćenje 700 m² laminata!

Sastojci: voda, <5% anionskih površinski aktivnih tvari, <5% neionskih površinski aktivnih tvari, miris, konzervans: bronopol, bez fosfata, bez izbjeljivača.

SAZNAJTE VIŠE

Za sve dodatne informacije pošaljite nam upit putem web stranice, upit na mail info@dt-miksa.hr ili nas nazovite na broj telefona 047/612-587! A možete i posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac!

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori