Vijesti

Spiralne stepenice – maksimalno iskoristite prostor u svome domu!

Spiralne stepenice štede prostor i iznimno su fleksibilne za prilagodbu posebnim prostornim uvjetima. Dobro funkcioniraju u otvorenim, prostranim prostorijama, ali također i u vrlo malim stambenim prostorima, što ih čini savršenim izborom gotovo za svakoga. Spiralne stepenice klasičan su element koji Vašem domu može dodati sofisticiranost.

Vjerojatno najveća (i najočitija) prednost spiralnih stepenica je da ne trebaju prostora koliko trebaju klasične stepenice. Dodavanjem spiralnih stepenica uštedjeti ćete prostor i svojem prostoru dati malo smionog dizajna. Često ih možete pronaći u domovima dizajnera jer kombiniraju funkcionalnost sa stilom. Nude savršen pogled i drugačiju perspektivu na okolni prostor.

Cjenovno su vrlo povoljne, pogotovo kada uzmete u obzir kvalitetu i dugotrajnost materijala od kojeg su napravljene. Materijali koji se koriste u izradi spiralnih stepenica jamče dugi vijek trajanja. Metalni dijelovi obično su lakirani powder-coating tehnologijom dok su drveni elementi zaštićeni završnim lakom i imaju protuklizna svojstva. Lako se postavljaju, kompletan materijal i pribor dolazi na paleti i uz pažljivo praćenje uputa sastavljaju se jednostavno kao namještaj iz jednog od poznatih skandinavskih centara.😀 Standardne izvedbe dolaze u kombinaciji drvenih gazišta i rukohvata te metalnih nosača i konstrukcije.

Spiralne stepenice funkcionalne su i sigurne. Rukohvat i protuklizna gazišta dizajnirani su za Vašu sigurnost. Stepenice mogu predstavljati opasnost za malu djecu i starije osobe, ali kod spiralnih stubišta ako i dođe do pada, manja je vjerojatnost da će korisnik pasti skroz do dna jer će zavoj stepenica prekinuti njihov pad.

Spiralne stepenice dodaju vrijednost Vašoj nekretnini. Visoko su cijenjene od strane arhitekata i dizajnera zbog male potrošnje prostora i zbog svojih dinamičnih oblika. Zbog svoje funkcionalnosti i sigurnosti smatraju se plusom pri procjeni vrijednosti prostora.

Spiralne i ostale vrste stepenica koje imamo u ponudi pogledajte klikom na link STEPENICE.

Za sve dodatne informacije pošaljite nam upit putem web stranice, upit na mail info@dt-miksa.hr ili nas nazovite na broj telefona 047/612-587! A možete i posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac!

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori