Vijesti

Aquastop laminati – 72h otpornosti na vlagu i polijevanja

Zahvaljujući inovativnoj Aquastop tehnologiji laminati iz Swiss Krono Liberty kolekcije otporni su na vlagu i polijevanja karakteristična za domaćinstva u trajanju do 72h. Pod polijevanja karakteristična za domaćinstvo smatramo npr. prolivenu čašu vode, obavljenu nuždu nestrpljivog kućnog ljubimca i sl.
Aquastop laminati proizvedeni su u skladu s europskim standardima koji omogućuju zdrav život. Emisije su iste kakve bi očekivali od drveta u njegovom prirodnom okruženju. Ne predstavljaju opasnost po zdravlje i pogodni su za malu djecu koja provode puno vremena u kontaktu s podom. Laminat klase abrazije AC5 / 33 je posebno otporan na ogrebotine i udarce što ga čini ga idealnim izborom kada su u pitanju kućni ljubimci. Postavljanje je brzo i jednostavno zahvaljujući 5G klik sustavu polaganja.  Aquastop laminati mogu se čistiti parom ili mokrom krpom. Laminati koje proizvodi Swiss Krono proizvedeni su od 100% prirodnih materijala s drvom dobivenim iz šumskih resursa s FSC® certifikatom.
Video u nastavku prikazuje testiranje izdržljivosti Aquastop laminata.
Aquastop laminati nude Vam švicarsku preciznost, pouzdanost i performanse. Dostupne dekore pogledajte na linku u  nastavku.
SAZNAJTE VIŠE
drvo-trgovina-miksa-blog-aquastop-1
Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!
Za sve dodatne informacije pošaljite nam upit putem web stranice, upit na mail info@dt-miksa.hr ili nas nazovite na broj telefona 047/612-587! A možete i posjetiti naš salon na adresi Ilovac 6, 47000 Karlovac!

Odgovori