Vijesti

Pravo je vrijeme za uređenje Vaših terasa i okućnica!

Nakon duge zime, uzbudljivo je razmišljati o preuređenju vašeg vanjskog životnog prostora i kako ga što bolje iskoristiti za proljetni odmor i zabavu. Sada kada nam je proljeće pred vratima pravo je vrijeme je da svoju okućnicu, terasu ili vikendicu pripremite za toplije vrijeme koje dolazi i donosi druženje i odmor na otvorenom. Ugostitelji počinju s pripremama za nadolazeću sezonu, ponosni vlasnici novih automobila razmišljaju o tome kako bi bilo dobro napraviti novu nadstrešnicu za svog limenog ljubimca itd. U najmanju ruku svi razmišljamo o tome kako bi si barem malo uljepšali balkon ili terasu da nam proljetne kave budu utoliko ugodnije.

Bilo da uzimate stvari u svoje ruke i upuštate se u uradi sam projekt ili da unajmljujete majstore, mi Vam možemo ponuditi sav potreban materijal, alat i okove.

Ono što bi za Vas izdvojili iz ponude su razne vrste podova za terase, brodskog poda i lamperije, nezaobilazne OSB ploče, te široku ponudu greda i raznog drvenog građevinskog materijala. A tu su i alati, strojevi i vijčani okov koji Vam mogu pomoći u svim etapama projekta.

Pod za terasu daje ugodan i tradicionalan izgled Vašoj terasi. Većina drvenih podova za terasu koje trenutno možete naći u našoj ponudi naš su vlastiti proizvod! Ako preferirate nešto modernije u ponudi imamo WCP podove za terase – kompozit 70% drva i 30% polimera. Drvo daje oblozi čvrstoću i stabilnost, dok je polimer vezivni element. WPC podovi za terase su privlačan, siguran i trajan izbor koji ne traži posebno održavanje! Brodski pod i lamperija su drvene obloge koje imaju raznu primjenu u vanjskom ili unutarnjem uređenju.

OSB je prikladan za razne krajnje namjene poput podloge za postavljanje poda, zidne ili krovne obloge, obloge stropa/palube, obloge za industrijske kontejnere, za izradu namještaja itd. Zbog višestrukih područja primjene, graditelj može imati koristi od značajnog smanjenja troškova. A za maloprodajne kupce su idealan materijal za uradi sam projekte u svakome domu!

KVH ili lamelirane grede možete koristiti za razne pothvate – od izrade nadstrešnica i pergola do kompletne obnove krovišta! Karakteriziraju ih visoka nosivost, stabilnost dimenzija i vizualna estetika drva! Od ostalog građevinskog materijala izdvojili bi jelove daske, letve i štafle koje možete upotrijebiti na razne načine – od izrade podkonstrukcije za terasu do krova.

U našoj ponudi alata i strojeva svatko može pronaći nešto za sebe, i uradi sam početnici i iskusni majstori. Široki asortiman proizvoda pokriva brojne primjene u kući i vrtu, garaži i radionici. Osim pouzdane kvalitete, sveobuhvatne usluge i izvrsnog odnosa cijene i kvalitete, naši alati pružaju slobodu, jednostavnost, sigurnost i zabavu u provedbi vaših projekata. Trenutno u ponudi imamo Einhell alate, a kroz nekoliko dana stižu i alati marke Makita! A kako bi sav taj materijal mogli učvrstiti i „zašarafiti“ imamo i  velik izbor vijaka i raznog drugog okova za drvo.

Ako želite da Vaša kuća, vikendica, poslovni ili neki drugi objekt budu zamijećeni, mi imao ono što Vam treba! Uljepšajte si vlastiti prostor za odmor ili svojim gostima omogućite nezaboravno iskustvo!

Sve navedene proizvode i ostatak našeg asortimana možete pogledati na našoj web stranici ili u našem maloprodajnom salonu na adresi Ilovac 6, Karlovac. A za dodatne informacije i savjete pregledajte naše starije blogove.

 

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori