Vijesti

Pravo je vrijeme za uređenje Vaših terasa, vikendica ili ugostiteljskih objekata!

Prvi ovogodišnji topli dani koji nose nagovještaj proljeća potiču nas na razmišljanje o uređenju naših terasa i okućnica. Samim dolaskom proljeća provoditi ćemo sve više vremena na otvorenome. Ugostitelji počinju s pripremama za nadolazeću sezonu, ponosni vlasnici novih automobila razmišljaju o tome kako bi bilo dobro napraviti novu nadstrešnicu za svog limenog ljubimca itd. U najmanju ruku svi razmišljamo kako bi si malo uljepšali balkon ili terasu da nam ljetne kave budu utoliko ugodnije.

U ponudi imamo razne vrste podova za terase, brodskih podova, fasada, lamperija i poluoblica kojima možete uljepšati svoj prostor za odmor ili svojim gostima omogućiti nezaboravno iskustvo!

KVH ili lamelirane grede možete koristiti za razne pothvate – od izrade nadstrešnica i pergola do kompletne obnove krovišta!

Izbor lamperije kao zidne obloge dati će Vašem eksterijeru prirodan rustikalan izgled.

Poluoblica je drvena profilirana zidna obloga. Poluoblice se koriste za oblaganje zidova, stropova i vanjske fasade. Zbog atraktivnog zaobljenog profila mogu poslužiti i u raznim “Uradi sam” projektima.

Brodski pod je podna obloga koja svojim izgledom podsjeća na palube velikih i malih brodova. Ima raznu primjenu u vanjskom ili unutarnjem uređenju.

Pod za terasu daje ugodan i tradicionalan izgled Vašoj terasi. Ako preferirate nešto modernije u ponudi imamo WCP podove za terase – kompozit drva i polimera.

Ako želite da vaša kuća, vikendica, poslovni ili neki drugi objekt ostanu zamijećeni – rješenje je drvena fasada!  Podarite svome objektu novi sjaj uz jedan od profila iz naše ponude.

Ljepljene ploče izvrsno su riješenje za izradu namještaja i uređenje interijera. Mogu poslužiti za izradu polica, stolova, gazišta za stepenice, ukrasnih kutija itd.

Sve navedene proizvode i ostatak našeg asortimana možete pogledati na web stranici ili u našem maloprodajnom salonu na adresi Ilovac 6, Karlovac.

Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori