Drvene fasade primjenjuju se u modernoj arhitekturi, no isto tako daju poseban izgled obnovljenim objektima.

U današnje vrijeme moderna estetika i moderan način života ističu individualnost. Fasada je jedan od elemenata kuće ili zgrade koji definitivno stvara prvi i ostavlja najsnažniji dojam. Drvene fasade jedinstvene su kao što je jedinstven i prirodni izgled drva od kojeg su izrađene. Svojim karakteristikama šarmirati će svakoga: prirodnom raznolikošću i živim izgledom, izdržljivošću, dobrim građevinskim karakteristikama, ekološkom prihvatljivošću i brzinom koju omogućuje u procesu izgradnje. Zahvaljujući svim navedenim karakteristikama stekle su reputaciju prestiža i  njihova estetska vrijednost postaje sve priznatija u modernim arhitektonskim pristupima.

Ako želite da vaša kuća, vikendica, poslovni ili neki drugi objekt ostanu zamijećeni, mi imamo ono što Vam treba.  Podarite svome objektu novi sjaj uz naše fasade od drva ariša!

Prikazuje se jedan rezultat

Drvena fasada Ariš europski C (Keil-profil)

13.60
Izražena cijena vrijedi za kvadratni metar (m2) proizvoda! Daske se prodaju cijele. Istaknuta slika artikla prikaz je kvalitete C klase i izgleda Keil-profila. Van toga stvarni izgled daski može se razlikovati od prikazanog.