Vijesti

Uživajte u Ljetnoj oazi dobrih cijena: Velike uštede na vašim projektima uređenja i obnove!

Upustite se u preuređenje ili izgradnju s povoljnostima koje ne smijete propustiti!
Ljeto je stiglo, a s njim i prilika za preuređenje ili dogradnju vaših domova. U Drvo trgovini Mikša, s ponosom najavljujemo našu ljetnu akciju “Ljetna oaza dobrih cijena”, koja će trajati od 21.6. do 11.7.
Iskoristite ovu izvrsnu priliku i uredite svoj dom iz snova s nevjerojatnim popustima na naš vrhunski asortiman proizvoda. Pogledajte samo neke od ponuda koje smo pripremili za vas:
  1. Swiss krono laminati: Uživajte u -15% popusta na sve debljine naših vrhunskih Swiss krono laminata. Neka vaš pod zablista novim sjajem i stvorite savršenu atmosferu u svom domu.
  2. OSB ploče: Za sve vaše građevinske projekte, nudimo -15% popusta na sve debljine OSB ploča. Ojačajte svoje konstrukcije s kvalitetnim materijalom i ostvarite izvrsne rezultate.
  3. Sobna vrata: Upotpunite svoj dom s našim širokim asortimanom sobnih vrata i iskoristite -10% popusta na cijeli lagerski asortiman. Odaberite vrata koja će unijeti eleganciju i stil u svaku prostoriju.
  4. Radne ploče: Osigurajte si savršenu radnu površinu s našim odabranim dekorima radnih ploča. Uz popust do -25%, prilagodite svoju kuhinju ili radni prostor prema svojim željama i potrebama.
  5. Bondex boje i zaštitni premazi: Za sve vaše projekte bojanja i zaštite drvenih površina, tu su naše Bondex boje i zaštitni premazi. Uz -15% popusta na cijeli program, osigurajte trajnu zaštitu i izvanredan estetski dojam.
Ne propustite ovu sjajnu priliku i obnovite si životni prostor ili prostor za odmor s povoljnostima koje smo pripremili samo za vas. Posjetite nas u Drvo trgovini Mikša i doživite ljetnu oazu dobrih cijena.
Naš stručni tim uvijek je tu da vam pruži podršku i savjet te da vam pomogne pronaći najbolje opcije za vaše projekte. Bilo da se radi o obnovi postojećeg prostora, izgradnji novog doma ili manjim popravcima, mi vam stojimo na raspolaganju.
Ljetna akcija “Ljetna oaza dobrih cijena” traje od 21. lipnja do 11. srpnja, stoga ne propustite priliku iskoristiti posebne popuste na naš široki asortiman proizvoda. Bez obzira jeste li iskusni majstor ili tek početnik u svijetu gradnje i uređenja, sigurni smo da ćete pronaći sve što vam treba u našoj ponudi.
Posjetite nas u našem prodajnom centru na adresi Ilovac 6 i doživite kvalitetu naših proizvoda iz prve ruke. Naš ljubazno osoblje bit će vam na usluzi i pružiti sve potrebne informacije o proizvodima i trenutnim akcijskim cijenama.
Pridružite nam se u stvaranju prekrasnih domova i prostora uz ljetnu akciju “Ljetna oaza dobrih cijena”. Vidimo se u Drvo trgovini Mikša!
A kompletnu ponudu možete pogledati na linku u nastavku:
Možete nas pratiti i na Facebooku i Instagramu, a možete nas pronaći i na portalu webgradnja.hr!

Odgovori