Medijapan MDF (Medium density fiber) je vrsta ploča vlaknatice srednje gustoće koja se proizvodi od usitnjenog drva, odnosno prešanjem drvenih vlakana, drvene prašine i ljepila. Ove ploče odlikuju se jednoličnom i glatkom površinom, što ih čini savršenim izborom za razne namjene u unutarnjem uređenju prostora.

Jedna od ključnih prednosti MDF ploča je njihova izuzetna prilagodljivost završnoj obradi. Zahvaljujući gustoći i homogenosti materijala, MDF je izuzetno pogodan za bojanje, lakiranje i oblaganje različitim premazima. Osim toga, mogu se oblikovati i izrezivati na različite načine, pružajući fleksibilnost u dizajnu namještaja i drugih unikatnih komada.

U praksi, Medijapan se često koristi za izradu fronti ormara, ladica i drugih namještajnih elemenata koji zahtijevaju glatku i ujednačenu površinu. Također, ove ploče se često oblažu laminatima, folijom i drugim materijalima kako bi se postigao željeni vizualni efekt.

Ukoliko tražite materijal koji kombinira prilagodljivost u obradi s visokom kvalitetom završne obrade, Medijapan MDF je izvrstan izbor za vaše projekte. Nudimo raznovrsne dekore i dimenzije ovih ploča kako biste mogli ostvariti svoje kreativne vizije u praksi. Uz to, nudimo i uslugu rezanja materijala prema vašim specifikacijama kako biste osigurali savršeno prilagođene komade za vaše projekte.

Prikazuje se svih 4 rezultata

Dvostrano grundirani medijapan MDF

18.89
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2  ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele!

Jednostrano grundirani medijapan MDF

9.0215.77
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2  ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele!

MDF medijapan 8mm

7.96
Navedena cijena vrijedi za m2 ploče. Ploče se prodaju cijele.

Medijapan – MDF

3.5726.09
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2 ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.