Iverice su raznoliki materijali koji pružaju širok spektar mogućnosti u izradi namještaja, zidnih obloga, vrata i drugih građevinskih projekata. U našoj ponudi možete pronaći različite vrste iverica, svaka s vlastitim karakteristikama i namjenama.

Betonyt ploče, poznate i kao cementne iverice, odlikuju se izuzetnom čvrstoćom i dugotrajnošću. Ove ploče su idealne za projekte koji zahtijevaju materijal otporan na visoke opterećenja i vanjske utjecaje. S druge strane, brušene iverice pružaju glatku i ujednačenu površinu, čineći ih savršenim izborom za projekte gdje je estetika ključna.

Cjevasta iverica je posebna vrsta koja se koristi kao ispuna za vratna krila. Njezina struktura osigurava čvrstoću i stabilnost, čineći je pouzdanim izborom za ovu namjenu. Furnirane iverice od bukve ili hrasta dodaju prirodnu toplinu i karakter vašem projektu. Furnir omogućava raznolike dizajnerske mogućnosti, prilagođavajući se različitim stilovima i prostornim zahtjevima.

Nudimo širok asortiman iverica kako biste mogli pronaći savršen materijal za svoj projekt. Osim toga, naša usluga rezanja materijala omogućava vam da dobijete komade koji savršeno odgovaraju vašim specifikacijama. Uvjerite se u kvalitetu i raznolikost naše ponude iverica i pronađite idealno rješenje za svoje projek

Prikazuje se svih 4 rezultata

Betonyp ploča – cementna iverica

13.4029.12
Navedena cijena vrijedi za m2 proizvoda. Ploče se prodaju cijele!

Brušena iverica

399.62786.61
Navedene cijene odnose se na metar kubni ( m3 ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.

Cjevasta iverica

21.06 / kom
Cijena vrijedi za jednu ploču proizvoda.

Papirnato saće

4.44
Dimenzije: 2100×850 mm Debljina: 34,3 mm Težina: 1,24 kg