Šperploče su iznimno svestrani pločasti materijali koji se proizvode spajanjem tankih slojeva drvenog furnira pod visokim tlakom i temperaturom. Ovisno o vrsti drva korištenoj u proizvodnji, šperploče mogu varirati u svojim karakteristikama i namjeni. U našem asortimanu možete pronaći šperploče izrađene od bukve, topole, breze, bora, okume i drugih vrsta drva.

Osim izuzetne čvrstoće, šperploče su poznate po svojoj izdržljivosti i dugovječnosti, što ih čini idealnim izborom za širok spektar projekata. One često služe kao nosivi elementi u izradi namještaja i skladišnih polica, te se često koriste u građevinskim aplikacijama.

Raznolike vrste šperploča u našoj ponudi uključuju i vodootporne i vlagootporne varijante, ovisno o vrsti korištenog ljepila. Šperploče označene s kraticom WBP (Water Boiled Proof) proizvedene su s vodootpornim ljepilom, pružajući dodatnu otpornost na vlagu.

Osim uobičajenih šperploča, nudimo i furnirane, protuklizne i druge specijalne varijante. Posebno popularna je protuklizna šperploča, poznata kao bosanka ili blažujka. Ova ploča ima glatku površinu s jedne strane i hrapavu s druge, što je čini savršenim rješenjem za podove kamiona, transportnih vozila i prikolica. Također, može poslužiti kao učinkovita ploča za šalovanje u građevinskim projektima.

S bogatstvom opcija u našem asortimanu šperploča, pronađite savršen materijal za vaš projekt i uživajte u visokoj kvaliteti i pouzdanosti naših proizvoda.

Prikazuje se svih 6 rezultata

Šperploča – BREZA WPB

18.3048.89
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2  ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.

Šperploča – BUKVA

15.6335.24
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2  ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.

Šperploča – OKUME T3

16.5638.32
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2  ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.

Šperploča F/F BREZA (GLATKA)

29.1045.26
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2  ) proizvoda.

Špreploča s filmom protuklizna breza ( BOSANKA, BLAŽUJKA )

30.0777.78
Navedene cijene odnose se na metar kvadratni ( m2 ) proizvoda. Ploče se prodaju cijele.

Špreploča s filmom protuklizna EUKALIPTUS ( BOSANKA, BLAŽUJKA )

20.38
Navedena cijena vrijedi za m2 (metar kvadratni!) proizvoda! Ploče se prodaju cijele.